mirandawilfred.reismee.nl

Van NL (-10 graden) naar Singapore (+33 graden) Lekkerrrrrr!!!

Goedemorgen,

We zijn zondagochtend om 10.45 gaan vliegen naar Singapore. We hebben een prima vlucht gehad van 12 uur. Singapore Airlines is TOP!Veel en lekker eten en drinken met een service van zeer vriendelijke dames inkleurrijke outfits.

We konden gelijk ons hotel in, lekker douchen enwe zijn als een blok in slaap gevallen. We hebben heeerlijk zeven uur kunnen slapen!!!

Nu zijn we op Singapore Airport. Je hebt hier non stop gratis bioscoop, zwembad, vlindertuin, dus we komen hier de tijd wel door! Het is hier nu zeven uur later als in Nederland. Het is nu 16.00 uur. Om 19.45 vliegen we nog 10,5 uur naar Christchurch.

Tot later!

Groeten Wilfred en Miranda

Marleen Kars

Hey daar,

Dat is wel hééél gemeen...wij zitten hier te bikkelen bij ZN (buiten -11 graden)..binnen niet veel warmer want de verwarming is er weer mee opgehouden!!!!!!! Kom maar op met die warmte....

Goede reis verder!

Marieke Koken

Wat heerlijk dat jullie zo lang hebben kunnen slapen! Zo kun je er prima tegen voor de 2e helft - goede vlucht weer en ik ben benieuwd naar de berichten vanuit NZ.

Groeten!

Gerwin

Even een 43 graden temperatuur wissel lekker hoor!!!
Goede reis en veel plezier!

Karin

Dat klinkt meteen al goed! Op voor de volgende vlucht naar Nieuw-Zeeland. Have a save one! :-)

Wil

Hoi vakantiegangers,
Ben nu al ontzettend jaloers, heb zelf 3 truien over elkaar aan!!! 33 graden heerlijk,

Liefs uit zeist. X

hans

heel erg lekker dit eerste gedeelte van de reis via wie houden jullie mams op de hoogte misschien kan ik het reisverslag voor haar uitprinten benieuwd naar de eerste foto,s

Elma de Kruiff

Veel plezier en blijf ons maar verwarmen met jullie zonnige verhalen. Goede reis verder.

Jeroen , Belinda en Dylano

Hey vakantiegangers ,

Lekkerrrrrrrr hoor 33 graden hopen dat het weer van hier weer over is als jullie terug komen.
Geniet er van wij bikkelen hier wel door met de kou.

Liefs uit het koude besneeuwde Odijk

Monique

Wat een heerlijke start van jullie vakantie! Hele fijne 2e vlucht en geniet van Nieuw Zeeland. Ik kijk uit naar jullie volgende reisverslagen.
XXXX Monique

Hoi, jullie inl 30 graden, ik ga nu schaatsen. Wat een verschil. Heerlijk hoor! Geniet ervan en goede vlucht gewenst. Groeten, ellen

Piet

Vreselijk! Moet er niet aan denken 33 graden. Veel te warm. Nee, dan is het hier gelukkig veel beter. Wens jullie heel veel sterkte met het weer daar ;-)

Patrick

Moet toch heel vervelend zijn om te moeten vertoeven bij 33 graadjes. Heb enorm met jullie te doen.
Geniet ervan.
Grtzzz.Pat

Fardo

Jeetje, wat een andere wereld ! Ik heb echt medelijden met jullie;-)

martien

wij werken wel !

Ingrid Reusink

Jeetje wat lekker die warmte, vandaag voor het eerst spijt gehad om met de fiets te gaan naar zn wat een kou zeg have fun gr ingrid reusink